Aprašymas
Išraiškingo skonio apelsinų žievelės su juoduoju šokoladu (55 %) – klasika tapęs gaminys. Tai subtilaus kartumo ir saldumo derinys, pasižymintis itin maloniu citrusiniu aromatu.
– Cukruotos apelsinų žievelių juostelės.
– Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – 55 %.
– Daug skaidulinių medžiagų.
Sudedamosios dalys: apelsinų žievelių juostelės 57 % (apelsinų žievelės, fruktozės-gliukozės sirupas, cukrus), šokoladas 40 % (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis SOJŲ lecitinas, natūrali kvapioji medžiaga vanilė), kakavos sviestas, SVIESTAS. DAUG SKAIDULINIŲ MEDŽIAGŲ. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 55 %. Šokolado kilmė: ES ir ne ES.
Laikyti sausoje vėsioje vietoje (18±3) °C
Gali būti GLITIMO, ŽEMĖS RIEŠUTŲ ir kitų RIEŠUTŲ pėdsakų.
Maistingumas 100 g
Energinė vertė 1822 kJ / 433 kcal
Riebalai 17,4 g
Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių 9,7 g
Angliavandeniai 63,2 g
Iš kurių: cukrų 62,1 g
Baltymai 17,3 g
Druska 0,15 g